Notícies i actualitat

El Consell destina 11.690 euros als Ajuntaments per desenvolupar programes d'activitat física per a la gent gran i activitat física adaptada

Data : 20/09/2013

L'equip de govern del Consell Insular de Menorca ha aprovat per Consell Executiu destinar a través de la Conselleria d'Esports, Cooperació Local i Habitatge un ajut en la convocatòria de 2013 de 11.690 euros als Ajuntaments de l'Illa per desenvolupar els programes d'activitat física per a la gent gran i activitat física adaptada.

El termini obert als diferents ajuntaments per presentar les possibles sol·licituds acaba el proper 31 d'octubre. Els ajuts que s'atorguin de conformitat amb aquesta convocatòria són compatibles amb la concessió d'altres subvencions. A més les activitats subvencionades han de tenir una durada continuada mínima de tres mesos dins l'any 2013.
 
En l'exposició de motius de la Llei 14/2006, de 17 d'octubre, de l'esport de les Illes Balears, es destaca que “l'esport, entès com a l'expressió de l'activitat física, reglada o no, és un bé per a la societat i cal tenir-ne cura, potenciar-lo i possibilitar que tota la ciutadania de les Illes tengui opcions de practicar-lo”.
 
Així mateix, al seu article tres diu que “l'activitat física i l'esport són funcions socials que contribueixen al desenvolupament i a la formació integral de les persones i a la millora de la seva qualitat de vida”.
 
En aquest sentit, el conseller responsable d'Esports, Cooperació Local i Habitatge, Juanjo Pons, afegeix que “La finalitat d'aquestes ajudes és assolir els objectius de la política esportiva insular prioritzant l’accés a l’activitat física i l’esport d’aquells sectors de la població que, per raons d’edat o de capacitats, tenen més dificultats i als quals pot beneficiar la realització d’activitat física.”

Maó, 19 de setembre de 2013


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS