Notícies i actualitat

El 82% de l'alumnat que ha participat en l'edició 2012-13 del programa Salut Jove i Cultura té una satisfacció bona o excel·lent del mateix

Data : 19/09/2013

El 82% de l'alumnat que ha participat en l'edició 2012-13 del programa Salut Jove i Cultura de la Conselleria de Benestar Social i Joventut del Consell Insular de Menorca té d'aquesta eina educativa una satisfacció bona o excel·lent, segons dades de la memòria.

Amb aquesta eina el departament dirigit per la consellera Aurora Herráiz posa a l'abast dels centres escolars una oferta de tallers orientada a facilitar als infants, jovent i a les seves famílies l'adquisició de coneixements, habilitats, actituds i valors necessaris per créixer i viure de forma saludable i, alhora, responsabilitzar-se en la millora i manteniment del propi benestar, tant físic, com psíquic i social.

En total, han sol·licitat participar en un taller o més d'aquesta edició del programa Salut Jove i Cultura 10.591 infants i joves, les seves famílies i professorat. De fet, 93% dels centres educatius de Primària i Secundària van emplenar la seva sol·licitud.

Respecte el professorat, un 95% manifesta que ha demanat alguns dels tallers perquè els interessava els temes, un 58% assegura que complementa el contingut de les matèries que imparteix a classe i un 44% perquè té a veure amb part dels objectius del programa educatiu. Es més, les expectatives dels docents s'han vist cobertes de forma bona i excel·lent en el 90% dels tallers. De la mateixa forma, el 14% dels tallers han estat triats per l'alumnat.

Dels 62 tallers i programes oferits, 14 són nous. Per ordre de peticions, les activitats amb més seguiment han estat, entre d'altres, les que fan referència primers auxilis, addicions, sobre ciència, resolució de conflictes, donació d'òrgans o sexualitat.

“Una vegada més intentam sempre des de les nostres possibilitats donar eines als més joves perquè puguin tenir un futur més prometedor”, explica la consellera Herráiz.

Maó, 19 de setembre de 2013


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS