Notícies i actualitat

El mes passat constata un increment del 7,71% d'usuaris del transport regular respecte al maig de 2016

Data : 08/06/2017

Les dades del Sistema d'Ajuda a l'Explotació, que es va posar en marxa l'any passat arran de la implantació del Sistema Tarifari Integrat, constaten un increment del 7,71% d'usuaris del transport regular el passat mes respecte al maig de 2016.

D'aquesta manera, i d'acord amb les dades del S.A.E., el mes de maig d'enguany hi ha hagut 219.013 usuaris enfront del mes de maig de l'any passat amb 203.327 usuaris. Tots els operadors han vist incrementada la demanda dels serveis oferts.

El Consell Insular de Menorca valora molt positivament l'increment d'usuaris del servei de transport regular de viatgers per carretera durant el mes de maig. Aquesta recuperació va lligada directament a l'impuls del transport públic pel qual aposta l’equip de govern des de l'inici de mandat.


Maó, 7 de juny de 2017

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Departaments
Mobilitat
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS