Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca signa un conveni pel finançament d’equipaments per a la Fundació per a Persones amb Discapacitat per 100.000 euros

Data : 07/06/2017

La presidenta Maite Salord i la consellera de Benestar Social i Família, Maria Cabrisas, en representació de la Fundació per a Persones amb Discapacitat Illa de Menorca, han signat recentment el conveni per finançar les despeses d’inversió de l’entitat per a l’any 2017, per un import total de 100.000 euros.

En aquest sentit, més enllà de la millora en espais i centres, enguany hi ha increments significatius en el departament d’Infància i Joventut, així com en els Serveis Educatius. D’aquesta manera, la Fundació aposta per un nou espai d’atenció, pròxim a les famílies i als usuaris, i ha previst dotar-lo de tres despatxos, espais idonis per oferir sessions d’atenció psicopedagogia i logopèdia, a més d’una sala polivalent per dur a terme diverses activitats.

El segon projecte és l’equipament de les aules educatives pel desenvolupament dels programes TAVA i programes d’educació bàsica 12-16, unes obres que s’estan realitzant en el Centre Polivalent Carlos Mir gràcies al pla d’equipaments 2016 i a la col·laboració de la conselleria d’Educació del Govern de les Illes Balears.

Maria Cabrisas, vicepresidenta de la Fundació, explica que “aquestes inversions destinades als equipaments són importants per tal de donar resposta a una millora de les infraestructures per cobrir les necessitats de les persones amb discapacitat i també ens permeten avançar cap a una milor qualitat dels serveis”.

Maó, 7 de juny del 2017

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS