Notícies i actualitat

Les visites a l’illa del Llatzeret es reprenen demà dia 8 de juny

Data : 07/06/2017

Les visites a l’illa del Llatzeret es reprenen demà dia 8 de juny. El Consell Insular de Menorca i la Fundació Foment del Turisme de Menorca han aprovat el programa de visites per a l’actual temporada a l’illa del port de Maó.

La setmana passada els comercialitzadors d’aquesta oferta, Viatges Magon i els informadors turístics de la Fundació Foment del Turisme de Menorca ja van visitar l’illa per tal que coneguin de primera mà les millores duites a terme en aquest espai emblemàtic del port de Maó, que conforma part d'un patrimoni cultural excepcional i que de nou s’obre a menorquins i visitants. Les visites tenen una durada de dues hores i mitja.

Els punts de venda són els següents: Oficina d'Informació Turística Centre de Maó; Oficina d'Informació Turística de Port de Maó; i Oficines de Viatges Magon. Les entrades es vendran una hora abans, i segons disponibilitat, a la mateixa embarcació.

El conjunt arquitectònic del Llatzeret de Maó, situat a l'illa del mateix nom i que fou declarat bé d’interès cultural l’any 1993, gaudeix d'indubtable interès turístic, per aquest motiu la institució insular, amb la col·laboració de la Fundació Foment del Turisme de Menorca, vol possibilitar que s'hi duguin a terme visites públiques guiades amb coordinació amb altres visites a centres d'interès cultural que ja gestiona la Fundació.

Amb aquesta finalitat s’ha considerat necessari vehicular la col·laboració d'ambdues entitats a través d'un conveni on es regulin els compromisos de cada una de les parts. La vigència del conveni permet que es facin visites guiades al Centre de Formació del Llatzeret de Maó durant el període comprès entre els dies 1 de juny de 2017 i 31 de desembre de 2018. És la Fundació Foment del Turisme qui coordinarà i farà la gestió general del servei de visites guiades al Llatzeret.

Horaris:

- Dijous: de 17.00 - 19.30 h
- Dissabtes: de 10.00 - 12.30 h
- Diumenges: de 17.00 - 19.30 h


Tipus d’entrada:

Entrada individual majors de 15 anys: 18 €
Entrada individual de 8 fins a 15 anys: 9 €
Entrada individual majors 65 anys i jubilats: 12 €
Entrada grups (10 persones adultes o més): 12 €
Entrada persones amb discapacitat (am acreditació): 9 €
Entrada grups entitats socials sense ànim de lucre (a partir de 30 persones): 9 € Entrada estudiants: 4 €
Entrada menors 8 anys: gratuïta


El lloc de trobada és el Moll de Calesfonts (Es Castell), 15 minuts abans de la sortida de l’embarcació.


Maó, 7 de juny de 2017

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS