Notícies i actualitat

L'autoescola Es Castell fa donació d'un camió al Consell Insular de Menorca

Data : 13/09/2013

L'autoescola Es Castell ha fet donació d'un camió al Consell Insular de Menorca perquè passi a formar part de la flota de vehicles del parc mòbil d'aquesta administració pública.

Lucia i Antoni Sans Cardona, els germans i propietaris d'aquesta empresa amb el nom oficial de Centre d'Estudis de Seguretat Vial Es Castell, van fer ahir lliurament d'aquest vehicle al conseller de Mobilitat i Projectes, Luis Alejandre.

Es tracta d'un Renault Midlinum de 13 tones, amb 20 anys d'edat però amb només 70.000 quilòmetres recorreguts quan la vida útil d'aquests vehicles és de 500.000.

Encara que de moment no s'ha concretat l'ús que se li donarà ja hi ha diferents departaments del Consell Insular interessats en fer-se càrrec d'aquest vehicle. És tracta d'una donació i el Consell Insular només haurà de fer-se càrrec de la taxa de la direcció general de Trànsit per realitzar el canvi de titularitat, per poder començar a donar-li utilitat pública.

“Vull felicitar públicament l'Autoescola Es Castell per aquest gest altruista i convido a la resta de la societat a continuar amb aquesta senda del voluntariat ja sigui amb el seu propi esforç o cedint o donant béns materials per a benefici de les administracions públiques, que en el fons és per a bé del conjunt de la societat”, afirma el conseller Alejandre.


Maó, 13 de setembre de 2013

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS