Notícies i actualitat

Conveni entre el Consell i l'OBSAM per al desenvolupament d'indicadors socials durant el 2017

Data : 02/06/2017

La consellera de Benestar Social i Família, Maria Cabrisas, ha signat un conveni amb el director de l’Observatori Socioambiental de Menorca, David Carreras, pel qual es durà a terme el desenvolupament dels indicadors socials durant l’any 2017. Aquest acord, que suma un total de 10.000 euros, ve donat per la voluntat del Departament de Benestar Social i Família i de l'OBSAM de donar continuïtat a la millora de la informació i coneixement sobre la realitat social, iniciada l’any passat amb els Indicadors per a la Diagnosi Social de Menorca.

Aquest projecte es desenvoluparà fins a mitjans del mes de novembre de 2017. El conveni amb l’OBSAM de l’Institut Menorquí d’Estudis implica les següents les tasques:

- Indicadors del Pla Insular de Suport a la Família. Elaboració dels indicadors específics per als objectius que quedaran recollits en el Pla Insular de Suport a la Família i seguiment del procés de desenvolupament del mateix pla. Es presentarà una memòria de les activitats realitzades.

- Actualització dels indicadors DEC. Actualització dels indicadors DEC a l'any 2015 i en la mesura del possible a l'any 2016, a nivell de Menorca, Illes Balears i Espanya. També es presentaran les dades dels indicadors en l’àmbit municipal, sense emprar els barems de puntuació DEC. Es presentarà un document tècnic amb la base de dades i observacions corresponents.

- Creació d'un sistema d'indicadors socials. Creació d'un sistema d'indicadors socials a partir dels indicadors DEC i de les dades de l'àmbit de benestar social dels Indicadors per a la Diagnosi Social de Menorca. Es presentarà un document tècnic amb la base de dades en format de fitxes, en les quals es definiran les tendències observades i desitjades.

- Millora del registre de dades. Assessorar i acompanyar el procés de millora dels registres de dades oficials dels Serveis Socials Comunitaris Bàsics i del Departament de Benestar Social. S'entregarà una memòria de les actuacions fetes per l'OBSAM al respecte. Es presentarà una memòria de les activitats realitzades.


Maó, 2 de juny de 2017

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS