Notícies i actualitat

La planta TIV i l’impuls d’iniciatives a favor dels refugiats, principals temes tractats a la Comissió de Presidents de Corporacions Locals de Menorca celebrada a El Toro

Data : 01/06/2017

La Comissió de Presidents de Corporacions Locals de Menorca s’ha iniciat avui a El Toro (Es Mercadal) amb el compromís ferm de tots els ajuntaments de l’Illa i el Consell Insular de Menorca de donar un impuls i enfortir les accions per aconseguir pressionar en l’àmbit europeu tot allò referent a les polítiques migratòries. El conseller de Cultura i Educació, Miquel Àngel Maria, i la gerent del Fons Menorquí de Cooperació, Marga Benejam, han informat als alcaldes i alcaldesses sobre la situació actual i les iniciatives a favor dels refugiats que es portaran a terme de manera conjunta entre totes les administracions.

D’altra banda, la presidenta Maite Salord ha explicat als representants municipals com estan les negociacions amb Caritas Menorca pel que fa a la planta de Tractament Integral de Voluminosos (TIV). En aquest sentit, la institució insular ha posat en marxa les gestions oportunes per tal de poder comptar amb el suport econòmic del Govern de les Illes Balears en cas que, finalment, el Consell Insular de Menorca se’n faci càrrec de la gestió.

Després de la reunió, les alcaldesses, els alcaldes i la presidenta Salord han compartit dinar amb el Bisbe de Menorca, Francesc Conesa Ferrer.


Es Mercadal, 1 de juny de 2017

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS