Notícies i actualitat

Curs de formació en cures pal·liatives per a professionals del Centre Sociosanitari de Santa Rita

Data : 01/06/2017

El dia 16 de maig va començar el primer curs d’enguany sobre cures pal·liatives adreçat als professionals del Consorci Sociosanitari de  Menorca. Aquesta acció, de 20 hores de durada, formarà a 18 persones en  atencions, eines i tècniques d’atenció cap als usuaris i famílies. Està prevista una segona edició de les mateixes característiques.
 
Es tracta d’un projecte subvencionat per l’Associació Leader Illa de Menorca i el Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación. És la primera vegada que ambdues entitats col·laboren i ho fan aportant el Consorci Sociosanitari de Menorca la quantitat de 1.196,00€ a l’Associació Leader Illa de Menorca i aquesta un import de 3.600 € amb fons que provenen del Ministeri d'Afers Socials, amb càrrec a l'IRPF.
 
L'objectiu principal és millorar la capacitació dels professionals del centre en l'atenció a persones amb malalties en fases avançades i/o al final de la seva vida, a més de proporcionar eines per cuidar i acompanyar els usuaris del centre i les famílies.
Amb les accions planificades per al 2017 es tanca el programa de formació del personal del centre en aquesta matèria, que ja ha format a més de 40 persones i preveu formar a 75 professionals.

Maó, 1 de juny de 2017

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS