Notícies i actualitat

Ajuts del Consell Insular de Menorca per a la realització d’activitats juvenils per al manteniment i funcionament de les entitats juvenils per a l’any 2017

Data : 31/05/2017

Dia 20 de maig, es va publicar en el BOIB la convocatòria d'ajuts per a la realització d’activitats juvenils i per al manteniment i funcionament de les entitats juvenils de Menorca per a l'any 2017.

Els ajuts s'emmarquen en l'exercici de la competència que correspon al Consell Insular de Menorca en matèria de joventut i tenen com a finalitat fomentar l'associacionisme juvenil, el voluntariat i la participació social dels joves i les joves a través d'una oferta d'activitats i serveis diversificada, accessible i de qualitat, que tingui en compte l'educació en valors, la igualtat de gènere, la integració i la cohesió social.

La convocatòria forma part del Pla Estratègic de Subvencions del Consell Insular de Menorca i està dotada amb 30.000 €, amb un import màxim de 3.000 € de subvenció per sol·licitud.

Es poden acollir a la convocatòria les entitats juvenils i les entitats prestadores de serveis a la joventut sense afany de lucre, legalment constituïdes i inscrites en el Cens d'Entitats Juvenils i Entitats Prestadores de Serveis a la Joventut; i les seccions juvenils constituïdes per una secció de joves d’una entitat sense ànim de lucre amb autonomia funcional respecte de l'entitat de la qual depenen.

El termini de presentació de sol·licituds per acollir-s'hi finalitza el 19 de juny de 2017.

Maó, 31 de maig de 2017

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS