Notícies i actualitat

‘Made in Menorca’, una campanya de promoció que parla de la Illa a través dels seus productes

Data : 30/08/2013

El president del Consell Insular, Santiago Tadeo i la consellera de turisme Salomé Cabrera, han presentat seu de la Fundació Destí la campanya “Made in Menorca”, un projecte creat per reforçar la labor de promoció realitzada a través de canals institucionals turístics i que parla de la destinació a través del sector productiu insular, també per mitjà d'altres suports.

La campanya mostra Menorca a través del producte que s'elabora a la illa per guanyar en valor afegit, buscant nous canals de comunicació (canals de promoció sectorial: alimentació i begudes, nàutic, moda, art) així com treballar conjuntament en la cerca de sinergies entre el sector productiu i l'Administració.

El sector productiu porta anys actuant com un gran Ambaixador de Menorca per tot el món. La campanya “Made in Menorca” destaca que el producte fet a Menorca és un fidel reflex de l'essència de la Illa, de les seves tradicions i de la seva història, amb la finalitat de transmetre no tan sol les fortaleses que té la destinació Menorca sinó també el seu caràcter i personalitat. 

El president del Consell Insular va destacar que “Menorca és una gran desconeguda amb un potencial enorme i molt diferenciat respecte a altres destinacions. En això hem de seguir”. Tadeo va afegir en la roda de premsa de presentació que “és molt important que el turista sàpiga que tenim un producte singular i al marge de sol i platja tenim un sector productiu de molta qualitat”. 

El màxim mandatari de la institució insular va assegurar a més que “estem governant d'una forma diferent a la resta de governs anteriors, mirant molt els recursos econòmics dels quals disposem i que entenem que són dels ciutadans, gestionant amb molta austeritat i fent coses amb les quals també dinamitzar la nostra economia com aquesta sinergia entre sector públic i privat a través del seu producte”.

Salomé Cabrera va explicar el contingut de la campanya, a la recerca de tres grans objectius. En primer lloc persegueix transmetre al turista que ens visita les fortaleses del sector productiu insular, amb d'una acció consistent en anuncis dels autobusos de línia de Menorca i en la confecció d'un catàleg que preten mostrar els diferents processos d'elaboració per generar sensació de producte fet amb cura.

En segon lloc, s'elaboraran 7 videos que mostren l'illa a través de cada sector productiu, relacionant el seu treball amb paisatges, tradicions o estils de vida. La difusió la farà tant la Fundació Destí com les empreses locals que han col·laborat a els qui se'ls cedirà el video perquè facin difusió d'ell als seus respectius canals de comunicació sectorial

Finalment, col·laboració entre Administració i sector productiu per crear sinergies entre la labor de promoció de la illa i la promoció que fan els productors locals anés de Menorca.

Salomé Cabrera ha destacat que “volem diferenciar-nos i una bona manera de fer-ho és dient a la gent el que és Menorca, una illa creativa, original i emprenedora. Una gran forma de fer-ho és mostrant el nostre sector productiu, que és d'una enorme qualitat”. La consellera ha destacar que “som molt més que sol i platja. Així ho han entès els productors i han col·laborat per la seva pròpia voluntat, perquè volen a Menorca”.

Maó, 30 d'agost de 2013

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS