Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca atorga el distintiu de qualitat turística SICTED a 44 empreses de l’illa

Data : 29/05/2017

La presidenta Maite Salord ha atorgat avui matí les plaques i els diplomes del distintiu Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinació (SICTED) a les empreses de l’illa que compleixen el manual de bones pràctiques d’aquest sistema de qualitat.

En total s’han atorgat 44 distincions. Actualment s'està treballant en la implantació d'aquest sistema de qualitat entre les empreses turístiques de Menorca.

Cal destacar que el SICTED persegueix un nivell de qualitat homogeni en els serveis oferts al turista dins d'un destí, de manera que no s'apreciïn diferències de qualitat. Per tot això es pretén fer feina en millorar el destí però també aconseguir la participació de les empreses en el projecte.

“Des de la institució insular volem agraïr la col·laboració del sector privat en la millora del destí. I, per part de l’administració, també hem assumit aquest compromís, les Oficines d’Informació Turística (OITS), els Centres d’Interès Cultural i el Centre Artesanal de Menorca també han renovat el distintiu”, ha afirmat la presidenta.


Maó, 29 de maig de 2017


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS