Notícies i actualitat

Menorca comença a treballar en el seu posicionament com a destinació turística al mercat francès per 2014

Data : 26/08/2013

Fundació Destí ja ha executat accions de promoció a França per captar turistes a un país amb 66 milions d'habitants i amb poca presència a l’Illa fins ara.

França i la seva capacitat com a generador de demanda turística serà un dels principals objectius de la Fundació Destí per a la temporada 2014, amb la finalitat de donar a conèixer l'Illa i generar demanda, raó per la qual ja ha executat algunes accions amb la finalitat de potenciar la presència de visitants gals a Menorca.

Menorca està connectada amb París des d'aquest mateix any,freqüència a la qual s'afegirà el 2014 les del touroperador francès Pleint Vent,
qui disposarà d’un vol setmanal des de Nantes, amb escala a París, amb capacitat per 160 passatgers, des d'abril fins a octubre. Amb aquesta operativa, Fundació Destí s'ha marcat un objectiu clar: potenciar Menorca a França per aconseguir la visita de 7.000 turistes gals la propera temporada, la qual cosa representa més del doble que la temporada en curs.

La consellera de Turisme del Consell Insular de Menorca, Salomé Cabrera, va assenyalar sobre aquest tema que “estem parlant d'un turista
especialment sensibilitzat amb el producte de naturalesa com el nostre”. França està poblat per 66 milions d'habitants i és un dels motors econòmics d'Europa, per la qual cosa es tracta d'una població potencialment interessant. Salomé Cabrera va afegir que “hem de reforçar mercats com el francès i seguir treballant en uns altres com el rus. Aquestes accions tindran una repercussió futura a curt termini de la qual podrem beneficiar-nos”.

D'altra banda, Fundació Destí i l'Agència de Turisme Balear (ATB) acudiran, entre el 24 i el 27 de setembre d'aquest any, a la fira turística Top
Resa, un saló internacional de turisme que se celebrarà a París i el més important del país gal. Cabrera va indicar sobre aquest tema que “per
aconseguir el nostre objectiu és imprescindible estar present en aquesta fires professionals, on es forgen les preferències que es comercialitzaran per a la temporada 2014”.

De la mateixa manera, amb l'objecte que Menorca generi interès a França, la Fundació Destí, al costat de TourEspaña va organitzar un ‘press trip’ amb dos periodistes francesos de la prestigiosa revista ELLE, que ha publicat un extens reportatge sobre Menorca el passat 2 d'agost de 2013.

La versió francesa de ELLE té una difusió de 390.000 exemplars pel que l'acció conjunta, que va suposar un desemborsament de 200 euros per Fundació Destí, ha tingut una retorn de 217.000 euros i sobretot un impacte promocional de primer ordre, tant pel suport, una revista dirigida a un target alt i de gran difusió, com per l'espai dedicat, 7 pàgines.

Maó, 26 d'agost de 2013

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS