Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca obre la convocatòria per al foment de l'esport i l'activitat física per a 2013 amb un import total de 140.900 euros

Data : 17/08/2013

L'equip de govern del Consell Insular de Menorca ha aprovat per Consell Executiu les bases que regularan la convocatòria per col•laborar en el foment de l'esport i de l'activitat física de les entitats esportives sense ànim de lucre per a 2013 i dotada amb un import total de 140.900 euros.

La finalitat d'aquesta convocatòria és la difusió, manteniment i promoció de l'activitat esportiva a través de les activitats que desenvolupen els clubs, delegacions, associacions i fundacions esportives. Aquest ajut està dirigit a entitats esportives sense ànim de lucre inscrites en el registre de la Direcció General d'Esports de les Illes Balears i amb domicili a Menorca.

Aquesta convocatòria del Consell Insular contempla quatre línies clarament diferenciades per donar suport a les entitats: manteniment d’entitats (105.900 euros), dietes dels desplaçaments en competició (25.000 euros), beques per a formació de tècnics (3.000 euros) i desplaçaments a competicions supra-utonòmiques (7.000 euros).

Els requisits que han de complir les entitats que hi vulguin participar són:
- Que l'activitat promogui l'activitat física, la salut i la formació esportiva.
-Que es millori la qualitat i quantitat esportiva.
-Que l'activitat promogui el joc net i el respecte al medi ambient.
-Que els esportistes i les entitats estiguin federats a les Illes Balears, i pertànyer a un club que tingui el domicili a l'Illa de Menorca.

A més, les activitats subvencionades s'han de dur a terme dins l'any 2013 o en la temporada esportiva 2012/2013. L'ajut que concedeix el Consell Insular és compatible amb altres als que hi puguin accedir les diferents entitats.

A partir de la publicació al BOIB de la convocatòria que es va produir aquest dijous 15 d’agost, es poden presentar les sol•licituds per beneficiar-se fins el dia 30 de setembre de 2013 pel que fa als supòsits de manteniment, dietes i beques, i fins el 30 de novembre per als desplaçaments.

Aquesta convocatòria s'ajusta a la Llei 3/1995, de l'esport balear que en la seva exposició de motius, destaca que l'esport és una funció social que afavoreix el desenvolupament complet i harmònic de l'ésser humà i possibilita la seva formació integral i contribueix a la consecució, en tots els ordres, d'una major qualitat de vida.

Per la seva part, el conseller de Cooperació Local, Esports i Habitatge, Juanjo Pons, explica que “un dels objectius d'aquesta Conselleria és posar a disposició de la societat els recursos disponibles, per possibilitar que aquestes entitats promoguin la pràctica de l'esport i l'activitat física entre la població, precisament per motius de salut física, psicològica i emocional”.

En aquest sentit el conseller recorda que “gràcies a la feina feta per aquest entramat associatiu esportiu, Menorca és un exemple i que per tot açò compta amb una població amb edat escolar un 23% més activa que la mitjana estatal”.

Maó, 17 d'agost de 2013


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS