Notícies i actualitat

El procés participatiu del PTI s’inicia amb la convocatòria de quatre meses tècniques

Data : 22/05/2017

El departament d’Ordenació Territorial del Consell Insular de Menorca inicia el procés  participatiu del Pla Territorial Insular (PTI) amb l’equip encarregat de coordinar-lo i gestionar-lo, amb l’objectiu de donar l'oportunitat a la ciutadania a contribuir a la revisió del PTI.

La primera mesa té lloc avui dilluns 22 de maig i versarà sobre medi ambient i rural. La segona, el 23 de maig sobre el model territorial. La tercera, sobre mobilitat i infraestructures, se celebra dia 30 de maig i, finalment, el dia 31 de maig tindrà lloc la de turisme. Totes les meses comencen a les 16 hores. Avui dilluns es constituirà la primera mesa tècnica d’un total de quatre, on tècnics i personalitats dels diferents sectors de l’Illa exposaran les seves propostes i idees segons cada temàtica.

Posteriorment a aquest primer pas del procés participatiu del PTI, es posarà a disposició de tothom una pàgina web que constarà d’una bústia de suggeriments i enquestes per tal que, mitjançant aquesta eina, tothom que ho vulgui pugui aportar el seu punt de vista sobre els temes que més afecten el nostre model territorial. Amb tot, l’equip redactor recollirà totes les dades aportades i es plasmaran en un document conjunt on també es podran fer els suggeriments pertinents.

Finalment, cal subratllar que tot aquest procés, iniciat per l’àrea d’Ordenació Territorial del Consell Insular, conduirà a la revisió del PTI. Per a Susana Mora, consellera d’Ordenació Turística i Territoral, “és tot un orgull presentar l’inici d’aquest procés participatiu, i aprofitar per encoratjar a tothom a participar perquè, entre tots i totes, el PTI segueixi essent l'instrument de consens que ha estat fins ara”.

Maó, 22 de maig de 2017

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS