Notícies i actualitat

Comunicat envers a l’accés a l’Argentina

Data : 18/05/2017

En relació a les declaracions dels responsables de l'Ajuntament d'Alaior envers l'accés a l'Argentina des de la carretera Me-1, el Consell Insular de Menorca formula el següent aclariment:

Primer: El Consell Insular de Menorca encara no ha pres cap decisió sobre la solució final per aquest accés.

Segon: El Consell Insular de Menorca va presentar a la Comissió de Medi Ambient de les Illes Balears un estudi d'alternatives per donar compliment a l'acord de la CMAIB de juliol de 2016 en base al qual instava a la institució insular a modificar el projecte, a reconduir les obres afectades i a que es dissenyi una opció que eviti un increment del risc d'inundació, una ocupació de territori molt major i prioritzant plantejar alternatives a nivell.

Cal recordar que tant durant l'avaluació d'impacte ambiental de l'anterior projecte com durant l'execució de les obres es van posar de manifest diversos problemes de drenatge d'aigües pluvials d'aquesta rotonda a doble nivell executada en part, que van ser, entre altres, un dels motius que van provocar el retard en l'execució i les reclamacions econòmiques per part de la constructora.

Tercer: En tot cas el Consell Insular de Menorca definirà la solució per a l'accés a l'Argentina a partir del que resolgui la Comissió de Medi Ambient de les Illes Balears i aplicant criteris de seguretat viària i de sostenibilitat ambiental i econòmica. En aquests moments la CMAIB encara no ha pres cap acord sobre aquesta qüestió.


Maó, 18 de maig de 2017


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS