Notícies i actualitat

La Caravana Reaccionem arribarà a Menorca el proper dia 22 de maig

Data : 18/05/2017

La consellera de Benestar Social i Família, Maria Cabrisas, el conseller de Mobilitat del Govern de les Illes Balears, Marc Pons; i la directora de l’Institut Balear de la Dona (IBD), Rosa Cursach, han presentat la campanya de divulgació itinerant de l’oficina mòbil del Pacte social contra les violències masclistes.

La ‘Caravana Reaccionem’ arribarà a Menorca el proper dia 22 de maig i itinerarà per tots els municipis de l’illa fins el 24 de maig. “Amb aquesta acció donam continuïtat al compromís aprovat per unanimitat per tots els grups polítics del Consell Insular de Menorca en el si del Pacte Social contra les violències masclistes”, ha manifestat la consellera Cabrisas. En aquest sentit, cal recordar la proposta presentada pel Grup Popular, i aprovada en el ple de març, per la Commemoració Mundial del Dia de la Dona.

D’aquesta manera, la institució insular s’adhereix al programa REACCIÓ contra la violència de gènere impulsat per l’Institut Balear de la Dona. En aquesta acció participen de manera conjunta el Govern de les Illes Balears, el Consell Insular de Menorca, així com els ajuntaments de l’illa amb l’alumnat dels centres de secundària.

L’objectiu no és altra que la unió per part de la ciutadania al Pacte Social contra les violències masclistes. “Esperam sumar moltes més adhesions a Menorca”, ha afirmat Rosa Cursach. El recorregut del vehicle del Pacte contra les Violències Masclistes que s’inicia a la Plaça dels Pins Ciutadella dia 22 de maig, a les 13 hores, seguirà el mateix dia a la Plaça Espanya de Ferreries (17 hores), i al Pla de l’Esglèsia des Migjorn Gran a les 19 hores.

El calendari continuarà de la següent manera:

23 de maig

10 h Activitat a la plaça Pere Camps des Mercadal.
12 h Activitat a la plaça Constitució d’Alaior.
18 h Acte institucional al Consell Insular de Menorca (a la Plaça Biosfera); amb la lectura d’un manifest a càrrec de la presidenta Maite Salord i on també està previst que hi participi la consellera de Presidència del Govern de les Illes Balears, Pilar Costa.

24 de maig
10 h Activitat a la plaça Constitució de Maó.
17 h Activitat a la Plaça Esplanada des Castell.
19 h Activitat al Pla de sa Creu de Sant Lluís.

La Caravana Reaccionem ofereix la possibilitat de participar activament i prendre consciència de la xacra social que suposa la violència masclista contra les dones i els seus fills i filles. “Apostam pel compromís d’acció per aconseguir que la societat sigui més justa i igualitària”, ha subratllat Maria Cabrisas.

Més informació a www.reaccionem.com

Maó, 18 de maig de 2017 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS