Notícies i actualitat

Conveni entre Consell Insular de Menorca i Colonya Caixa Pollença per potenciar l’autoocupació i incentivar l’emprenedoria afavorint la igualtat d’oportunitats

Data : 12/05/2017

El conseller de Miquel Company i el president de Colonya Caixa Pollença, Josep A. Cifre Rodríguez, han signat avui matí un conveni per tal d'establir línies de finançament dirigides a potenciar l’autoocupació i incentivar l’activitat emprenedora afavorint la igualtat d’oportunitats d’homes i dones, nous residents, persones amb discapacitats i amb especial atenció als col·lectius vulnerables en situació d’exclusió financera amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament del teixit productiu, la creació i consolidació d’ocupació i contribuir al progrés social.

Aquest conveni, que estarà vigent fins al dia 31 de desembre de 2020, compromet a Colonya Caixa d’Estalvis de Pollença a obrir una línia de microcrèdits amb garantia FEI per a Menorca i, especialment, per donar cobertura a aquest conveni per import d’1.200.000 €, que es podrà desenvolupar al llarg dels propers 4 anys a partir del dia d’avui, dirigida als projectes presentats pels sol·licitants. Establir un import anual de 300.000 € destinat al finançament dels projectes que es presentin i siguin aprovats. Estudiar les sol·licituds de finançament realitzades pels sol·licitants i derivar-les, en cas d'aprovació, a les línies de finançament de Colonya Caixa d’Estalvis de Pollença que aquesta consideri més adequades, especialment totes les que puguin ser finançades amb fons provinents de l’estalvi ètic i amb garantia de la Unió Europea a través del FEI.

Cal recordar que el Consell Insular de Menorca, a través del seu Servei de Tutorització per a l'Autoocupació, fomenta l'impuls i promoció de l'activitat econòmica com a element clau del desenvolupament local, assessorant, tutoritzant i fent acompanyament de les persones emprenedores interessades en la posada en funcionament d'una idea de negoci.

A l’acte de la signatura també han assistit el director insular José Carbonell; Juan José Caldés, coordinador de l'Estalvi Ètic de Colonya Caixa Pollença; i Tino Maria Ballester, delegat de l'oficina de Maó de Colonya Caixa Pollença.


Maó, 12 de maig de 2017

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
foto
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS