Notícies i actualitat

El Consell Insular informa els seus treballadors sobre els avantatges de l'administració electrònica

Data : 12/07/2013

La conselleria de Serveis Generals, Treball i Innovació, amb el suport de Silme, ha organitzat diferents sessions informatives dirigides al personal del Consell Insular amb l'objectiu d'explicar els avantatges de l'administració electrònica per al conjunt de la societat.

Aquestes sessions tindran lloc a la Sala de Plens de la seu de Maó els dies 19 i 26 de juliol així com els dies 13 i 20 de setembre i a l'extensió de Ciutadella, Sa Roqueta, el 18 de juliol.

Segons explica la consellera responsable d'aquest departament, Pilar Pons, és una realitat que l'Administració està immersa en un procés de canvi en el model de gestió, especialment pel que fa referència a tot el relacionat amb la implementació de les noves tecnologies. Des d'aquest Consell Insular estem convençuts que les TIC ens ajuden a millorar la comunicació amb el ciutadà i l'eficiència en els recursos però que també suposa un canvi organitzatiu important, que serà el gran repte tant en el present com en el futur”.

En aquest sentit, aquestes sessions pretenen “informar i conscienciar els treballadors i treballadores del nou entorn tecnològic i dels canvis que suposaran per a l'Administració, però que es traduiran en beneficis tant pel ciutadà com per als treballadors i treballadores públics”.

Maó, 12 de juliol de 2013


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS