Notícies i actualitat

El Servei de Patrimoni del Consell Insular de Menorca i l’Ajuntament de Ciutadella han finalitzat els treballs de neteja de la Cova de s’Aigua a Cala Blanca

Data : 10/05/2017

El Servei de Patrimoni del Consell Insular de Menorca i l’Ajuntament de Ciutadella han finalitzat els treballs de neteja de la Cova de s’Aigua (Cala Blanca). Aquesta actuació és una feina prèvia al projecte impulsat pels departaments de Turisme i Cultura per tal que la visita a les Coves de Cala Blanca sigui una realitat el més prest possible.

Durant les accions comeses per la brigada de Patrimoni del SOIB, la brigada municipal de l’Ajuntament de Ciutadella i el treballador del Museu Municipal de Ciutadella i espeleòleg Pere Arnau, s’han extret per una banda deixalles acumulades durant les últimes dècades, i d’altra banda pedres que són producte de les intervencions realitzades sobre la cova durant el segle XX. El material extret suma un total 2 metres cúbics, entre deixalles i pedres.

Els treballs que han comptat amb la supervisió de l’arqueòloga municipal Maria José León es van iniciar el passat dia 24 d’abril i van cloure recentment.

La presidenta Maite Salord reitera el compromís de continuar treballant, juntament amb l’Instituto Geológico y Minero de España (IGME) i amb l’Ajuntament de Ciutadella, amb la voluntat de recuperar aquest patrimoni de l’illa perquè pugui ser gaudit per menorquins i visitants.

Maó, 10 de maig de 2017

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1Foto 2
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS