Notícies i actualitat

Els turistes bascos s’interessen per les experiències naturals i gastronòmiques a la fira Expovacaciones

Data : 07/05/2017

La Fundació Foment del Turisme de Menorca ha participat aquest cap de setmana a Expovacaciones, la fira turística que organitza Bilbao Exhibition Centre a la capital del País Basc. Expovacaciones, un dels certàmens més desta- cats del circuit nacional, es presenta com una fira integral on estan representats tots els sectors del turisme amb les darreres propostes de rutes i destinacions i les alternatives d’oci i temps de lleure més innovadores.

L’illa balear que més interès desperta al País Basc

Els informadors de la fundació han donat a conèixer l’àmplia varietat de productes i serveis amb què compta Me- norca en el segment del turisme actiu i, després de tres dies de fira i desenes de visites, han constatat que Menorca és l’illa balear que més interès desperta entre els bascos.

Els visitants s’han mostrat especialment interessats en les platges, la gastronomia, el Camí de Cavalls, l’allotjament i les possibilitats que ofereix l’illa per a la pràctica del senderisme, el cicloturisme i les activitats nàutiques. També s’han mostrat atrets pel patrimoni talaiòtic i britànic.

La importància de la fidelització

Una gran part dels visitants que s’han passat per l’estand eren repetidors i d’altres coneixien Menorca perquè amics i familiars els hi n’han parlat positivament, el que deixa entreveure un alt grau de satisfacció assolit, indispensable per garantir la fidelització turística.

L’assistència a Expovacaciones forma part de l’estratègia seguida per la FFTM per posicionar Menorca com una destinació idònia per a l’oci i la pràctica de l’esport a l’aire lliure, una estratègia que se sustenta en la riquesa ambiental i paisatgística de la nostra illa i que cerca diversificar l’oferta per atreure un turisme de major qualitat.

Maó, 7 de maig de 2017

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
foto
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS