Notícies i actualitat

Gran èxit de la primera edició d’Arrels

Data : 30/04/2017

Aquest diumenge la fira tanca les portes amb una excel·lent valoració per part de l’organització i els promotors. La fira s’ha omplert de visitants superant els 3.000 –dades a les 18h, a falta del recompte definitiu-. Pel que fa als tiquets de tast, tres hores abans de cloure aquesta cita se n’han consumit més de 10.000.

Segons declaracions de Miquel Company, Conseller d'Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports, “l’èxit que ha tingut Arrels radica tant en el fet de ser model de fira de qualitat com per ser pionera a Menorca, per la qual cosa aquesta serà sense dubte una aposta de llarg recorregut”.

Els 30 productors presents han mostrat una gran satisfacció tant per la promoció que han fet del seu producte com pel volum de vendes –cal destacar que alguns d’ells ja havien exhaurit les existències abans d’acabar la fira-; així mateix valoren molt positivament el contacte que han establert amb possibles nous clients. També cal assenyalar que molts productes de la fira han estat els ingredients escollits pel cuiners que han actuat a l’Aula de Cuina.

D’altra banda, tant expositors com visitants han fet menció especial de l’acurada organització de l’esdeveniment.

Dins del mateix espai firal els visitants també han pogut gaudir durant el cap de setmana de diverses activitats que han omplert el seu aforament. En total s’han fet 10 sessions a l’Aula de Cuina, 8 degustacions guiades a l’Aula de Tast i 8 tallers per als més petits a l’Aula Infantil.

Avui diumenge els xefs que han protagonitzat les sessions de l’Aula de Cuina han estat els menorquins Joan Bagur (Rels) i Marco Antonio Collado (Ses Forquilles i Rais), el famós xef mallorquí Tomeu Caldentey, Fina Puigdevall del Restaurant Les Cols d’Olot – que compta amb dues estrelles Michelin- i Víctor Quintillà del restaurant Lluerna de Santa Coloma de Gramenet, un dels abanderats de la cuina Km0. A l’Aula de Tast els visitants han pogut gaudir d’una degustació de pa de la Fleca La Marcona acompanyat de formatge ecològic de Es Tudons i de melmelades de Econserva-Binisin; d’un tast de cerveses artesanes menorquines de Graham Pearce així com un de vedella menorquina de Vermella Menorquina i un interessant tast de safrà de la mà d’iSafra.

Els més petits han continuat gaudint de les activitats programades per a ells i que ha s’han realitzat en col·laboració amb Sa Xaranga i que s’han centrat en descobrir la cuina a través dels cinc sentits.

Maó, 30 d’abril de 2017

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1Foto 2Foto 3Foto 4Foto 5
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Perfil del contractant Perfil del contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS