Notícies i actualitat

Lliurament del XV Premi Francesc de Borja Moll de contes i rondalles

Data : 29/04/2017

La Biblioteca Pública de Ferreries ha acollit avui dissabte l’acte de lliurament del XV Premi Francesc de Borja Moll de contes i rondalles, guardó que convoca el Consell Insular de Menorca per promoure la creació literària i la rondallística entre els joves estudiants de l’illa.

En total s’han presentat disset obres en la modalitat de secundària obligatòria i vuit en la de batxillerat, el jurat després de valorar les obres presentades va seleccionar un total de quatre en la modalitat de secundària i tres en la de batxillerat, entre les quals, en una segona votació, han resultat guanyadores dels dos premis prevists per a cada modalitat les següents:

Modalitat de secundària

- Primer Premi, consistent en un val per 250 € que es podrà bescanviar amb llibres, material escolar o informàtic, per a l'obra titulada En Bernat i el violí màgic, de la qual són autores Paula Botella Contreras i Mariona Pons Pascual, estudiants de 1r de secundària de l’IES M. Àngels Cardona

- Segon Premi, consistent en un val per 150 € que es podrà bescanviar amb llibres, material escolar o informàtic, per a l'obra Sa rondalla de sa felicitat, de la qual és autor Roger Mayans Salord, estudiant de 2n de secundària de l’IES M. Àngels Cardona.

Modalitat de batxillerat

- Primer Premi, consistent en un val per 250 € que es podrà bescanviar amb llibres, material escolar o informàtic, per a l'obra titulada En Siset de s’Ullastrar i na Margalideta, de la qual és autora Roser Moll Mascaró, estudiant de 1r de batxillerat de l’IES M. Àngels Cardona.

- Segon Premi, consistent en un val per 150 € que es podrà bescanviar amb llibres, material escolar o informàtic, per a l'obra titulada Sa cova des Enamorats, de la qual són autores Olga Triay Bagur i Laura Caballero, estudiants de 1r de batxillerat de l’IES M. Àngels Cardona.

Així mateix, el jurat declara finalistes de la quinzena edició del Premi Francesc de Borja Moll, i per tant també en proposa la publicació, les obres següents:

a) Modalitat de secundària

- El final de la mar, de Clàudia Camps Ruz, 1r de secundària de l’IES Josep M. Quadrado
- Calesmorts, de M. del Mar Florit Torrico i Àgueda Vivó Pons, 1r de secundària de l’IES M. Àngels Cardona

b) Modalitat de batxillerat

- S’any de sa neu, d’Ana Serrano i Marta Bosch, 1r de batxillerat de l’IES M. Àngels Cardona.

El jurat qualificador està format per:
Maria Coll, periodista cultural.
Xavier Patiño, representant de la Secció de Llengua i Literatura de l'Institut Menorquí d'Estudis.
Josep Portella, representant del Col·lectiu Folklòric Ciutadella.
Mariona Fernández, professora de cursos d'escriptura creativa.
Matilde Valero, representant de la Xarxa de Biblioteques de Menorca.
Pilar Vinent, tècnica del Servei de Política Lingüística del Consell Insular de Menorca.


Ferreries, 29 d’abril de 2017

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Departaments
Cultura i Educació
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS