Notícies i actualitat

Un cap de setmana amb activitats esportives i d’aventura amb el Weekend XL “Aventura Menorca”

Data : 27/04/2017

El passat dia 18 d’abril va començar el Weekend XL monotemàtic -dins el marc del programa d’AlternaNits- anomenat “Aventura Menorca”. L’esdeveniment va tenir lloc a la casa de colònies Santa Eularieta (entre Alaior i Es Mercadal). Durant quatre dies, i aprofitant les vacances escolars de Pasqua, es van portar a terme tot tipus d’activitats tant esportives com d’aventura, com per exemple: caiac, escalada, hípica i senderisme, entre d’altres. Aquesta iniciativa va sorgir dels joves, ja que reclamaven poder gaudir d’un cap de setmana diferent i entretingut.

El Weekend XL va ser molt complet i intens. El dimarts, un cop instal·lats a la casa de colònies, es van desenvolupar jocs de descoberta de l’entorn aprofitant les possibilitats que ofereix aquesta finca. A l’endemà, els participants van tenir l’oportunitat de fer ruta pel camí de cavalls, així com excursió a cavall.

La tercera jornada va comptar amb la sortida a Sa Penya de s’Indio. Allà, acompanyats per membres de la Unió Excursionista de Menorca (UEM), van fer escalada i ràpel a la mateixa roca.

El darrer dia es va fer una excursió amb caiac al port de Fornells, un lloc totalment idoni per a la pràctica d’aquest esport. Acabada l’activitat nàutica, el grup de joves va rebre la visita del director insular de Joventut, José Carbonell, qui es va interessar per l’opinió dels participants sobre aquest programa. Alhora, els va encoratjar a participar en les properes activitats que està organitzant INJOVE de cara a l’estiu.

Amb el Weekend XL “Aventura per Menorca” conclou la programació de colònies de cap de setmana del programa AlternaNits 2016-2017 on en total s’han inscrit 128 joves d’arreu de Menorca i ha constat de 5 caps de setmana monotemàtics realitzats a les diverses instal·lacions juvenils del Consell Insular de Menorca. El primer d’ells, l’English Weekend es va realitzar del 18 al 20 de novembre de 2016, seguit pel Weekend Menorca Reserva de la Biosfera, Weekend Menorca Tecnològica, Weekend Urban Arts i, per últim, el Weekend Aventura per Menorca.

El programa AlternaNits comprèn un ampli ventall d’activitats d’oci saludable i està dirigit a joves d’entre 14 i 30 anys. Amb aquesta són ja vuit les edicions realitzades de forma satisfactòria i any rere any el nombre de participació augmenta de forma considerable.

A l’anterior edició hi va haver una participació total de 5.317 joves amb la realització de 105 tallers, 5 activitats d’àmbit insular, 4 col·laboracions en xarxa i 4 colònies de cap de setmana anomenades weekends monotemàtics.
Més informació al web www.alternanits.com

Maó, 27 d’abril de 2017

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1Foto 2Foto 3Foto 4
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS