Notícies i actualitat

Valoració de la col·laboració entre el Consell i la Universitat de les Illes Balears de la IV Lliga de Debat Universitari

Data : 26/04/2017

El conseller de Cultura i Educació, Miquel Àngel Maria, i el rector de la Universitat de les Illes Balears, Llorenç Huguet, s’han reunit per valorar la col·laboració entre el Consell Insular de Menorca i la UIB que ha permès la participació de representants de la nostra illa a la IV Lliga de Debat Universitari. Des de Menorca van assistir les estudiants de Grau d’Administracions d’Empreses (GADE) Teresa Mir Mascaró, Marta Salort Triay i Lídia Moll Vinent.

Les alumnes havien rebut formació sobre Tècniques de Comunicació verbal i no verbal que havia organitzat la UIB a la Seu Universitària de Menorca el passat mes de desembre. La participació d'aquestes estudiants és possible gràcies al suport del Consell Insular de Menorca que es fa càrrec de les despeses de viatge, allotjament i desplaçament amb un cost total del programa de 1.400 euros.

La UIB va acollir la IV Lliga de Debat Universitari del 21 al 24 de febrer de 2017, en la qual varen participar 14 equips amb un total de 49 alumnes d'estudis oficials de la UIB. La majoria d'estudiants són, en primer lloc, de Dret i en segon lloc de GADE.

El Vicerectorat de Projecció Cultural i Universitat Oberta organitzà la lliga a través del Servei d'Activitats Culturals i comptà amb la participació dels vicerectorats d'Alumnes, Titulats i Ocupabilitat i el de Professorat i Seus Universitàries. Hi col·laboraren també l'Obra Social "la Caixa", el Parlament de les Illes Balears, els consells d'Eivissa, Mallorca i Menorca, i el Govern de les Illes Balears a través de la Direcció General de Política Universitària i d'Ensenyament Superior de la Conselleria d'Educació i Universitat.

Més informació a http://sac.uib.cat/act_sac/Aula_debat_17/

Maó, 26 d’abril de 2017

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Departaments
Cultura i Educació
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS