Notícies i actualitat

Campanya entre el Consell i l’Associació Menorquina de Cafeteries, Bars i Restaurants per difondre la candidatura de la Menorca Talaiòtica a Patrimoni Mundial

Data : 26/04/2017

La presidenta Maite Salord i el conseller de Cultura i Educació, Miquel Àngel Maria, han presentat juntament amb Antoni Sansaloni, president de l'Associació Menorquina de Cafeteries, Bars i Restaurants, una campanya de col·laboració que pretén la difusió i el suport a la candidatura de la Menorca Talaiòtica a Patrimoni Mundial per la UNESCO. La campanya es tracta de la distribució d’etiquetes informatives i amb el disseny de la Menorca Talaiòtica als bòtils de vi local.

“Aquesta és una manera de difondre la candidatura de la Menorca Talaiòtica entre els visitants. El disseny d’aquestes etiquetes, que aniran a cada bòtil, i el vi de Menorca és el maridatge perfecte”, ha destacat Miquel Àngel Maria. “És una etiqueta petita, però molt gran en impacte”, ha afegit.

Aquesta iniciativa, que suposa l’edició de 50.000 etiquetes, sorgeix d’un suggeriment de la Comissió Assessora de la Menorca Talaiòtica." L’acció és tot un exemple de col·laboració entre el sector públic i el privat, i conjuga a la perfecció dos valors: el patrimoni i la gastronomia de Menorca a través del producte local”, ha manifestat la presidenta Salord.

Aquest acord de col·laboració amb PIME implica que el Consell Insular de Menorca se’n fa càrrec del cost de l’edició de les etiquetes, mentre que l’Associació Menorquina de Cafeteries, Bars i Restaurants les distribuirà entre tots els seus associats.

L’acte de presentació s’ha celebrat avui al restaurant Jàgaro del Port de Maó.

Maó, 26 d’abril de 2017

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1Foto 2
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS