Notícies i actualitat

Estacions Nàutiques d'Espanya i Secretària d'Estat de Turisme signen a Menorca un conveni per a la promoció

Data : 04/07/2013

L'Estació Nàutica de Menorca, i concretament la de Fornells, ha estat l'escenari escollit per la Secretaria d'Estat de Turisme i l'Associació Espanyola d'Estacions Nàutiques per a la signatura de dos convenis entre ambdues parts. Isabel Borrego, Secretària d'Estat de Turisme, i Joan Campolier, president de les Estacions Nàutiques, han rubricat els acords.

El primer d'ells fa referència a la promoció de les estacions nàutiques, especialment la promoció exterior d'aquest producte. Segons la secretària d'Estat, Isabel Borrego, s'han fixat els mercats objectiu en el Pla Operatiu de Turespaña 2014, que coordinarà totes les accions. Borrego ha assenyalat també que les Estacionis Nàutiques s'incorporaran a la plataforma spain.info, que avui també s'ha presentat a l’illa.

El segon dels convenis consisteix en el suport de l'administració central i els seus recursos per a la millora del club de producte de les Estacions.

La Secretària d'Estat ha manifestat el seu total suport a les EENN del país posat que vertebren un gran producte turístic, de alt valor i diferenciat. Actualment vuit Comunitats Autònomes disposen d'Estacions Nàutiques.

Fornells, 4 de juliol de 2013

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS