Notícies i actualitat

El Consell i la Federació d’Associacions de Persones Majors de Menorca signen un conveni per al foment i la realització de programes i activitats adreçades al sector de la població de la gent gran, per a l’any 2017

Data : 05/04/2017

El Consell Insular de Menorca i la Federació d’Associacions de Persones Majors de Menorca signen el conveni per al foment i la realització de programes i activitats adreçades al sector de la població de la gent gran, per a l’any 2017.

Amb la signatura d’aquest conveni la institució insular dóna suport, un any més, a les entitats sense ànim de lucre integrades per gent gran que fan activitats de caràcter sociocultural, promouen accions d’ajuda mútua i solidaritat, fomenten hàbits de vida saludables, donen suport en el procés d’envelliment i duen a terme programes i activitats de promoció de l’autonomia personal, prevenció de la dependència, oci i temps lliure.

El conveni preveu un import de 115.000,00 euros per finançar la realització de programes i activitats adreçades al sector de població de la gent gran en matèria de prevenció de les situacions de dependència; promoció de l’autonomia personal; prevenció i promoció de la salut; promoció dels drets i de la participació ciutadana de la gent gran; ajuda mútua i solidaritat; programes intergeneracionals; així com activitats culturals, esportives i d’oci per a l’any 2017.

Amb la formalització d’aquest conveni el Consell Insular de Menorca dóna continuïtat al suport dels darrers anys al col·lectiu de gent gran de l’illa i segueix treballant en la millora de la seva atenció.

Maó, 5 d’abril de 2017

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS