Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca estudia les conseqüències de l’aparició de l’Informe de Telecomunicacions

Data : 04/04/2017

Arran de la notícia publicada avui dimarts per un mitjà insular, en què es fa públic que, finalment, ha aparegut a les dependències municipals d’Alaior l’informe de Telecomunicacions en relació al Pla General d’Ordenació d’Urbana, el Consell Insular de Menorca estudia les opcions de què disposa en aquests moments per a la defensa dels interessos dels menorquins.

Cal recordar que la manca de l’esmentat informe de Telecomunicacions va motivar l’anul·lació del Pla General d’Ordenació Urbana d’Alaior, que havia estat aprovat definitivament el 21.12.2009. La institució insular podria ser la màxima perjudicada per aquesta anul·lació, per les eventuals conseqüències que pogués tenir respecte a les pretensions d’indemnització milionària de Princesa de Son Bou, SL.

Va ser aquesta mercantil, precisament, la que, junt amb un particular, van interposar sengles recursos contra l’aprovació definitiva del PGOU, i van obtenir sentència favorable del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears on va ser decisiva la manca d’aquest informe preceptiu. Informe que resultava que sí s’havia demanat en el seu moment però que l’Ajuntament no va aportar als Tribunals.


Maó, 4 d’abril de 2017

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS