Notícies i actualitat

Menorca, destinació ciclista

Data : 03/04/2017

La Fundació Foment del Turisme de Menorca ha participat aquest cap de setmana, per primera vegada, a l’Argus Bike Festival, l’esdeveniment ciclista a l’aire lliure més important d’Àustria i un dels més rellevants d’Europa.

La presència de Menorca ha estat possible gràcies a la invitació de l’Oficina Espanyola de Turisme de Viena.

Amb aquesta acció promocional, la fundació cercava donar a conèixer l’illa com una destinació idònia per a la pràctica del cicloturisme i, en general, de tot tipus d’activitats a l’aire lliure en un mercat especialment sensible a aquest tipus d’oferta. Com sol ser habitual en cites de turisme especialitzat a les quals assisteix la fundació, el Camí de Cavalls ha estat el recurs natural que més interès ha desperat entre els assistents.

Al marge de continuar posicionant Menorca com una destinació verda, la fundació també perseguia amb aquesta acció arribar al client final i estimular la demanda. I és que enguany Menorca estarà connectada amb tres ciutats austríaques: Viena, Innsbruck i Salzburg.El festival dels apassionats del ciclisme

Els organitzadors defineixen l’Argus Bike Festival com l’esdeveniment “dels apassionats pel ciclisme”. De fet, entre les diferents activitats que s’hi programen, s’inclouen workshops, espectacles, demostracions, mercats alternatius i una fira especializada en ciclisme.

Segons les dades facilitades per l’OET de Viena, cada any acostumen a passar per les instal·lacions del festival, ubicades al Vienna City Hall Park, prop de 100.000 persones, el que el converteix en un focus de promoció turística de primer ordre en el país centreeuropeu.

Maó, 3 d'abril de 2017

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1Foto 2Foto 3Foto 4Foto 5
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS