Notícies i actualitat

Les Jornades Banc d’Oportunitats donen a conèixer als joves de 16 anys de Menorca experiències de temps lliure i d'associacionisme

Data : 30/03/2017

Un equip de joves voluntaris i la Comissió d'Innovació del Consell Escolar de Menorca han organitzat unes Jornades dirigides a tots els joves de 16 anys de Menorca. La finalitat és donar a conèixer experiències personals de temps lliure i d'associacionisme, explicades pels mateixos protagonistes. Les jornades tindran lloc el dia 6 d'abril al recinte ferial de Maó, i el dia 7 d'abril a la Sala Multifuncional de Ciutadella.

Està previst que hi assisteixin més de 800 joves, que coneixeran 28 oportunitats de trobar el seu camí. Aquest és un acte que respon a un dels objectius proposats per l'actual Consell Escolar de Menorca.

Es tracta per una banda de fer de l'educació formal i no formal una prioritat social, i per una altra d'escoltar la veu dels adolescents i joves. Així mateix, en el Qüestionari sobre participació i temps lliure preparat pel Consell Escolar, el 62% de 878 respostes considera que no hi ha prou oferta pels joves durant el cap de setmana en el seu poble.

Maó, 30 de març de 2017

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Departaments
Cultura i Educació
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS