Notícies i actualitat

Constituïda la Comissió Específica del Consell de Serveis Socials de Menorca per a l’elaboració del Pla Insular de Suport a la Família

Data : 29/03/2017

La consellera de Benestar Social i Família, Maria Cabrisas, ha convocat avui la Comissió Específica del Consell de Serveis Socials de Menorca per a l’elaboració del Pla Insular de Suport a la Família amb el següent ordre del dia:

- Constitució de la Comissió Específica del Consell de Serveis Socials de Menorca per a l’elaboració del Pla Insular de Suport a la Família.

- Revisió de l’estructura del document d’esborrany del Pla Insular de Suport a la Família.

Pel que fa al segon punt, durant la reunió s’ha consensuat “com volem que es visualitzi tota la part de tasques que desenvolupa cada entitat en matèria de programes i actuacions. A més de donar importància a la línia estratègica que s’ha de plantejar arran de les necessitats detectades pels indicadors elaborats per l’OBSAM”, ha dit la consellera.

“Després de la constitució d’aquesta Comissió Específica del Consell de Serveis Socials de Menorca, posam fil a l’agulla per tal de revisar tota l’estructura del Pla Insular de Suport a la Família. Ja hem començat a tancar els primers acords al respecte, sobretot quant a continguts per tal que hi hagi la màxima representació pel que fa a la feina que desenvolupen entitats i Administració”, ha acabat Cabrisas.


Maó, 29 de març de 2017

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS