Notícies i actualitat

El CentreBit Menorca acull la presentació del programa de formació dual "Acceso Web"

Data : 28/03/2017

El CentreBit Menorca ha acollit avui la presentació del programa per a la formació dual “Acceso Web”. Aquesta acció, impulsada pel departament d’Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports del Consell Insular de Menorca i amb el suport del SOIB i de la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria del Govern de les Illes Balears, va dirigida a joves de fins a 30 anys i compta amb la col·laboració de nou empreses de l’Associació pel Foment i Desenvolupament del Comerç Electrònic, Serveis Online i Informàtics de Menorca.

Es tracta d’un programa de subvencions per a la formació dual, és a dir, per una banda, l’alumne inscrit tindrà l’oportunitat de formar-se en el sector i, per altra, obtenir un contracte de feina, amb l’únic l’objectiu de millorar l’ocupabilitat, la qualificació i la inserció laboral d’aquests joves en les TIC (Tecnologies de la Informació i Comunicació). Així, aquest programa farà possible que fins a 9 alumnes-aprenents puguin obtenir el certificat de professionalitat “Confecció i publicació de pàgines web”, gràcies a la formació que impartirà el Consell Insular de Menorca. D’aquesta manera, s’alternarà amb l’activitat laboral retribuïda dels joves com a programadors web júnior en les empreses TIC del sector col·laboradores amb el projecte. La formació, que tindrà lloc de dilluns a dimecres, s’impartirà al CentreBit Menorca.

L’inici previst del programa és el dia 2 de maig i tindrà una durada de 12 mesos. Durant aquest any, els alumnes-aprenents rebran un total de 480 hores de formació i en treballaran unes 1.320, sense comptar les vacances. El sou consistirà en el percentatge corresponent al treball efectiu: un 73,3% del que estableix el conveni col·lectiu d’aplicació (aproximadament 900€ bruts mensuals, incloses les pagues extres).

Els requisits dels joves que vulguin formar part d’aquest projecte són: ser majors de 16 i menors de 30 anys, trobar-se inscrits al SOIB com a demandants de feina, estar en possessió del títol graduat ESO o equivalent, però que no disposin de nivell formatiu adient per a treballar com a programadors web júnior (que és precisament el certificat que obtindran amb el programa “Acceso Web”).

Les empreses i empresaris TIC participants del programa i contractants dels 9 alumnes-aprenents són: Menorca Zeros i Uns SL, Alain Corulla Sorondo, Clickmenorca SLNE, Jaume Pi Floriach, Infotelecom Networks SL, Vooneo SL i Silme SA.

Les persones interessades a formar part del procés selectiu poden dirigir-se a l’adreça de correu electrònic: innovacio@cime.es o telefonar al 971 35 62 46

Alaior, 28 de març de 2017

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
foto
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS