Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca millora el paviment de la carretera me-4 d’accés al polígon industrial des Castell

Data : 23/03/2017

El Departament de Mobilitat del Consell Insular de Menorca executa una millora superficial i de rehabilitació del ferm de la carretera Me-4, d’accés al polígon industrial des Castell des de la rotonda Fontanilles a la carretera Maó-Es Castell. En total s’ha actuat en una longitud de 550 metres.

L’objectiu d’aquesta actuació és reforçar i millorar les característiques superficials d’adherència del paviment asfàltic, reforçant així la seguretat d’aquesta carretera, mitjançant l’extensió d’una nova capa de mescla bituminosa en calent amb àrid porfíric i pintat de les marques vials amb pintura reflectant.

L’actuació, iniciada aquesta setmana, conclourà en els propers dies amb la reposició de la pintura de les marques vials horitzontals. La inversió del Consell Insular de Menorca per a l’execució d’aquesta millora ha estat de 35.980,66 € més IVA.

D’aquesta manera, l’equip de govern segueix apostant per la conservació i manteniment de la xarxa viària de carreteres i camins. Cal recordar les següents millores efectuades des del principi de mandat:

- Accés a la platja La Vall (Ciutadella)
- Accés a la platja de Macarella (Ciutadella)
- Accés a la platja de Son Saura (Ciutadella)
- Baixada al port de la Via Ronda de Maó
- Camí de Son Saura (Ciutadella)
- Camí de Tramuntana (Es Mercadal)
- Carretera Me18, tram Es Migjorn Gran-Sant Tomàs

Maó, 23 de març de 2017

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Departaments
Mobilitat
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS