Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca presenta el programa “Xala a la Natura” amb 758 places per a escolars en les modalitats esportives de vela, piragua i hípica

Data : 21/03/2017

El conseller d’Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports, Miquel Company, ha presentat avui matí el programa “Xala a la Natura” que enguany ofereix 758 places per a escolars en les modalitats esportives vela (432 places), piragua (166) i hípica (160). Amb aquesta iniciativa el Departament d’Esports de la institució insular anima als més joves a descobrir l’activitat física i esportiva en contacte directe amb els espais naturals de Menorca.

La principal novetat per a 2017 és que les inscripcions es poden tramitar en línia a través de la pàgina web www.menorcailladelesport.com des de l’apartat “Xala a la Natura”. Les inscripcions començaran dia 29 de març, a partir de les 16 hores.

Company ha explicat els objectius del programa : xalar i aprendre a la natura tant al medi aquàtic com al terrestre; respectar el medi ambient i compartir noves experiències amb els companys; transmetre l’afició a la mar amb uns mitjans antics i nets, com són la vela i la piragua; i adquirir els coneixements bàsics del cavall i el seu entorn, així com les seves modalitats.

Els projectes “Vine a remar”, “Vine a navegar” i “Coneix el cavall” es desenvolupen conjuntament amb les delegacions a Menorca de Piragüisme, Vela i Hípica amb la col·laboració de la Conselleria de Transparència, Cultura i Esports del Govern de les Illes Balears, dins el marc de “Menorca Illa de l’Esport”.

L’acte de presentació ha comptat amb la intervenció del president del Club Marítimo de Mahón, Antonio Hernández, que ha parlat en nom de la delegació a Menorca de la Federació Balear de Vela; i Jordi Triay, que ha intervingut en nom de la delegació a l’illa de la Federació Balear d’Hípica.

Triay ha agraït un suport institucional que “ajuda a créixer i reforça el coneixement de la modalitat hípica entre els més joves”. D’altra banda, Hernández ha subratllat la necessitat de promoure “un primer contacte dels al·lots i al·lotes amb la mar. Aquesta aposta fa que augmentin any rere any els participants a les nostres competicions de vela”, ha dit.

També han assistit a l’acte Juan Camps, Pedro Pons i Maite Vivó, representant les diferents modalitats esportives.

Finalment la tècnica encarregada de programa, Carmen Sunyer, ha fet una demostració de com formular les inscripcions en línia.


Maó, 21 de març de 2017

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS