Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca adjudica el contracte d’obres de Millora de la carretera general entre Ferreries i Ciutadella

Data : 20/03/2017

La Comissió de govern del Consell Insular de Menorca d’avui dilluns 20 de març de 2017 ha aprovat l’adjudicació del contracte d’execució de les obres de Millora de la carretera Me-1 tram Ferreries-Ciutadella. Aquesta actuació s’emmarca dins el Pla d’Inversions en Carreteres del Consell Insular de Menorca i es finança amb el conveni de col·laboració entre el Ministeri de Foment i el Consell Insular de Menorca en matèria de carreteres.

L’empresa adjudicatària és ACSA Obras e Infraestructuras S.A. per un import de 6.270.302,03 euros més IVA.

L’objecte d’aquest contracte és l’execució de les esmentades obres, definides en el projecte constructiu aprovat definitivament, per la Comissió de Govern dia 17 d’octubre de 2016, després de ser revisat per l’actual equip de govern per tal d’aconseguir un menor impacte i una menor ocupació de sòl donant les mateixes garanties de comoditat i seguretat als usuaris.

El projecte de millora de la carretera general en el tram Ferreries-Ciutadella consisteix en l’eixamplament dels vorals de la carretera fins a 2,5 m d’amplada, i la millora dels nusos adequant-los també com a punts de canvi de sentit, per tal que tots els canvis de sentit es realitzin en interseccions canalitzades amb carrils centrals d’espera o enllaços. La revisió del projecte ha permès reduir l’ocupació del territori en 37.500 m2 respecte del projecte constructiu aprovat per l’anterior equip de govern, la qual cosa representa un 23% menys d’ocupació.

La previsió de la institució insular és iniciar l’execució de les obres dins el proper mes de maig de 2017.

Maó, 20 de març de 2017

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Departaments
Mobilitat
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS