Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca prorroga el contracte per a la gestió del servei públic insular de teleassistència domiciliària

Data : 16/03/2017

El Consell Insular de Menorca prorroga el contracte per a la gestió del servei públic insular de teleassistència domiciliària, per dos anys més, amb l'empresa Quavitae Servicios Asistenciales, S.A.U.

El Servei de Teleassistència Domiciliària s'adreça a persones grans, persones amb discapacitat o a aquelles que es troben en situació de dependència, i té com a finalitat millorar la seva qualitat de vida, augmentant les possibilitats de permanència de la persona usuària el seu propi domicili. Alhora, és un servei que proporciona seguretat a l'usuari i a la seva família, redueix l'aïllament, i permet prevenir i detectar situacions de risc, i intervenir en cas de necessitat.

Actualment reben el servei insular de teleassistència 1.592 persones de les quals el 82% són majors de 80 anys i reben el servei de forma gratuïta.

Des del Consell Insular de Menorca es valora positivament el servei, destacant els següents beneficis:

- Una major tranquil·litat per a l'usuari i la família.
- Sentir-se més segur en cas de tenir alguna emergència.
- Sentir-se més acompanyat/da.
- Poder continuar vivint a casa amb autonomia.

Amb la pròrroga d'aquest contracte el Consell Insular de Menorca dóna continuïtat al servei de teleassistència, i segueix treballant en la millora de l'atenció a la gent gran.

Maó, 16 de març de 2017

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS