Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca inicia el taller d’ocupació “Illa de l’Aire” amb la contractació de 14 persones

Data : 15/03/2017

El conseller d’Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports, Miquel Company, i el director insular del departament, José Carbonell, han presentat avui el Taller d’Ocupació “Illa de l’Aire”. Un acte que ha comptat amb l’assistència de les 12 persones contractades aquest mes de març i que han iniciat el projecte que es durà a terme a la seu del Consell a Maó. Amb una durada de 10 mesos, està previst que finalitzi el mes de desembre d’enguany.

El taller és un projecte mixt d’ocupació i formació, que va destinat a oferir més oportunitats de treball i formació a persones desocupades de més de 30 anys. En total com a beneficiaris del projecte s’han contractat un total de 10 persones com alumnes-treballadors, amb una mitjana d'edat de 44 anys; una persona per a la direcció del projecte tècnic; i tres docents -que seran contractats durant la seva execució-.

El taller d'ocupació consisteix en la realització d’un certificat de professionalitat de nivell 1 del camp de l’administració i gestió: “Operacions de gravació i tractament de dades i documents – ADGG0508”, a més d’un mòdul de llengua estrangera del certificat de professionalitat “Activitats administratives en la relació amb el client- ADGG0208”. Durant el temps d'execució i contractació, les persones beneficiàries realitzaran com a treball vinculat a la formació esmentada diferents obres o serveis per a la institució insular.

Aquest taller està organitzat pel Consell Insular de Menorca mitjançant una convocatòria d'ajut del SOIB, amb el cofinançament del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) i de la Conferència Sectorial.
El taller d'Ocupació “Illa de l'Aire” se suma als projectes d'ocupació amb contractació pública impulsats pel Consell Insular de Menorca, com han estat els tallers d'ocupació de Garantia Juvenil “Favàritx” i “Artrutx”; el projecte “Visibles Cap de Cavalleria”; i els projectes Joves Qualificats “Gregal” i “Tramuntana”, que han suposat un total de 67 contractacions de persones aturades dels col·lectius prioritaris joves i majors de 45 anys de Menorca des de gener de 2016.

Els projectes mixtes d’ocupació i formació són programes públics de formació dual que tenen com a objectiu, per una banda, millorar la qualificació i les possibilitats d’ocupació del col·lectiu al qual va adreçat i, per l’altra, millorar les aptituds i les competències professionals de les persones desocupades majors de 30 anys que estiguin inscrites en el SOIB, al mateix temps que es duen a terme projectes formatius per facilitar-los la inserció laboral.

Maó, 15 de març de 2017

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS