Notícies i actualitat

El Consell Insular respon a una petició del sector i agilitarà i ordenarà el servei de taxi de l'Aeroport mitjançant la figura d'un organitzador durant els mesos de més intensitat de la temporada turística

Data : 24/06/2013

La conselleria de Mobilitat i Projectes del Consell Insular de Menorca respon a una demanda del sector habilitant la figura d'un organitzador a l'Aeroport amb la finalitat d'agilitar i ordenar el servei de taxi, a partir de juliol.
 
Aquesta figura regularà físicament el servei de taxi per evitar incidències a la cua, tal i com es fa a altres aeroports. En el cas de Menorca estarà operatiu des del primer de juliol fins al dia 31 d'agost, precisament les setmanes amb més intensitat de la temporada turística i, per tant, quan serà més necessària aquest organitzador.
 
Els horaris de feina d’aquest organitzador seran els següents:
Dilluns: de 8 a 13 hores.
Dimecres: de 8 a 13 hores.
Divendres: de 8 a 13 hores i de 17 a 19 hores.
Dissabtes: de 8 a 13 hores.
Diumenges: de 7 a 13 hores i de 17 a 19 hores.
 
En qualsevol cas, des del Consell Insular de Menorca s’ha demanat a l’empresa privada que donarà aquest servei flexibilitat els dies que hi hagi retards o puntes de demanda amb la voluntat de donar un millor servei.

Així s’ha establert durant una reunió de coordinació entre la conselleria de Mobilitat i Projectes i una delegació del sector del taxi, col·lectiu representat a CAEB. Amb aquesta iniciativa es respon a una necessitat dels professionals del taxi, que també compta amb el vist i plau tant d’Aena com dels diferents ajuntaments.

D’aquesta manera el Consell de Menorca permet completar la resposta a les peticions que l’agrupació de taxistes de CAEB van fer a la direcció de l’Aeroport a la reunió mantinguda el passat 2 de maig, per tal de millorar l’atenció als clientes i la transparència en la prestació del servei a la parada d'aquesta infraestructura.

Les principals millores sol·licitades eren disposar d’una zona delimitada de càrrega de passatgers, ja habilitada des d’aquella data a l’Aeròdrom menorquí, que ara es complementa amb la figura del controlador aportada pel Consell insular, així com instal·lar senyalítica per informar als clients de les tarifes mitjanes de les carreres més habituals i de la ubicació de la parada.

Maó, 24 de juny de 2013


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS