Notícies i actualitat

Menorca obre França com a nou mercat de la mà de Plein Vent, uns dels principals operadors al país

Data : 24/06/2013

Menorca incorpora, a partir de la propera temporada turística, una nova oferta turística. Des de França, l’operador Plais Vent, un dels més importants del país, comercialitzarà estades per passar les vacances a Menorca. Un vol setmanal sortirà des de Nantes, amb escala a París, amb capacitat per a 160 passatgers. Les operacions començaran a final del mes d’abril i s’allargaran fins l’octubre.

Amb aquesta nova operativa, des del Consell preveuen duplicar en una temporada el número de visitants francesos que reb Menorca. El 2012 van arribar a l’illa 4.000 visitants procedents d’aquest país, i es preveu una xifra similar aquesta temporada. L’any que ve s’espera que l’aposta pel mercat francès es tradueixi en 3.000 nous turistes.

El president del Consell Insular de Menorca, Santiago Tadeo, ha manifestat que “Menorca s’ha d’obrir a nous mercats. Aquesta operació, juntament amb la de Versa per dur turisme rus a l’illa, ens obre nous mercats que a la llarga han de repercutir positivament a l’illa”. Per a Salomé Cabrera,consellera de Turisme, “això permetrà diversificar els mercats emissors. El francès en especial és interessant, ja que és un turista sensible als productes de naturalesa, gastronomia, cultura, etc.” Cabrera també ha valorat de forma positiva que la posada en marxa de la nova operativa tengui vocació de continuïtat. La titular de Turisme ha indicat que l’aposta de l’operador francès permet allargar la temporada turística perquè volaran entre els mesos d’abril i octubre amb una freqüència setmanal.

Segons Roberto Fernández, cap de màrqueting de l’Oficina Española de Turisme a París, 8.400.000 francesos van visitar Menorca l’any passat, i d’aquests 400.000 van arribar a les Illes, però només 4.000 van passar per Menorca. Fernández ha apuntat que "les connexions aèries són un handicap a l’hora de visitar a l’illa, però Plein Vent preveu posar vols directes per solventar aquest aspecte".

Plein Vent obre cada any un nou destí, i l’any que ve encetaran la ruta amb Menorca. Amb més de 35 anys d’experiència al món turístic, aquest operador treballa amb viatges de grups durant la temporada baixa i amb famílies els mesos de juliol i agost. Oferten un elevat número de paquets d’excursions als seus clients. Segons la cap de Producte, Maria Luisa Seco, tenen un alt percentatge de fidelitat entre els seus clients. “Menorca”, ha dit, “és una illa desconeguda a França, però el turista francès valorarà que està poc massificada, les platges, l’autenticitat, etc”.

Abans de l’inici de la temporada de l’any que ve, es realitzaran visites per agències de viatge i per a la premsa especialitzada amb l’objectiu de promocionar el destí. A més, es realitzarà una campanya promocional per estimular les vendes. El Consell realitzarà també accions promocionals per donar a conèixer l’illa al client final a França.

Maó, 24 de junio 2013


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS