Notícies i actualitat

El Consell Insular posa en marxa un nou curs de formació per a col·lectius vulnerables

Data : 24/06/2013

Dilluns passat, 17 de juny, s'inicià a la seu del Consell Insular de Menorca l'acció formativa “Activitats administratives de recepció i relació amb el client”, que organitza el Servei de Formació d’aquest Consell Insular, i que es dur a terme mitjançant la convocatòria del SOIB de subvencions per a programes específics de formació adreçada als col·lectius vulnerables envers el mercat laboral, finançada pel Servei Públic d'Ocupació Estatal.

Aquesta acció formativa, que està previst que finalitzi el 28 de febrer de 2014, té una duració de 800 hores, de les quals 120 es realitzaran en pràctiques professionals no laborals a una empresa.

Així doncs, es capacitarà els 15 alumnes seleccionats per desenvolupar tasques professionals per compte d'altre, en qualsevol empresa o entitat del sector privat o públic, principalment a un departament comercial, un departament de compres i/o magatzem, o un servei de recepció, registre, atenció de reclamacions o atenció post venda, realitzant les funcions a instàncies d'un responsable superior.

La consellera executiva de Departament de Serveis Generals, Treball i Innovació, Pilar Pons, valora positivament aquesta acció formativa donat que “són molt diverses les possibles sortides professionals que podran aconseguir aquests alumnes, que sortiran amb un certificat de professionalitat que els permetrà treballar a molt diversos àmbits com a telefonista-recepcionista d'oficina, empleat administratiu de serveis d'emmagatzematge i recepció, recepcionista en establiments diferents d'oficines, auxiliar administratiu amb tasques d'atenció al públic, auxiliar administratiu a la gestió de compra i venda, auxiliar administratiu comercial, etc.”

Maó, 24 de juny de 2013


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS