Notícies i actualitat

El Consell Insular concedeix 5.000 euros a la Fundació per a Persones amb Discapacitat per organitzar activitats físiques i esportives adaptades a través del Club Vidalba

Data : 21/06/2013

La Conselleria de Cooperació Local, Esports i Habitatge del Consell Insular de Menorca concedeix un ajut de 5.000 euros a la Fundació per a Persones amb Discapacitat amb l'objectiu d'ajudar al Club Vidalba en l'organització d'un programa d'activitat física i esportiva per als seus usuaris.

Així ha quedat constatat en virtut d'un conveni firmat entre el Consell Insular i la Fundació per a Persones amb Discapacitat de Menorca.

El Club Vidalba, integrant a la Fundació per a Persones amb Discapacitat, està desenvolupant des de gener d'enguany i fins el mes de novembre un conjunt d'activitats físiques i esportives adaptades en les modalitats de petanca, natació, atletisme, karate i bàsquet.

La Fundació per a Persones amb Discapacitat té com a objecte donar suport a aquest col·lectiu per fer realitat la seva plena integració en la societat, permetent d'aquesta forma el seu millor desenvolupament personal.

Aquest ajut de la Conselleria de Cooperació Local, Esports i Habitatge està contemplat en els pressuposts de 2013. “Per al col·lectiu de persones amb discapacitat és molt important la pràctica de l'esport perquè suposa contínues millores tant físiques com a psicològiques per als usuaris”, explica el conseller responsable d'aquest departament, Juanjo Pons.

Per la seva part, el gerent de la Fundació per a Persones amb Discapacitat, Andreu Hernández agraeix la bona predisposició del Consell Insular amb la signatura d'aquest conveni.


Maó, 21 de juny de 2013

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS