Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca declara l’interès general de l’aparcament de Punta Nati

Data : 14/03/2017

El Consell Insular de Menorca ha resolt la declaració d’interès general de l’aparcament de Punta Nati (Ciutadella). Amb un espai de 6.505 metres quadrats, l’aparcament té una capacitat per a un total de 184 cotxes, dos vehicles adaptats i dos microbusos.

A partir d’ara, la tramitació posterior és la sol·licitud de llicència a l’Ajuntament de Ciutadella per a l’inici d’obres.

Les condicions tècniques establertes per a la declaració d’interès general són totalment de caràcter tècnic i estan encaminades a reduir l’impacte medi ambiental i paisatgístic de l’obra, qüestions assolibles de cara a la materialització de l’obra.

Aquesta és una passa administrativa pràcticament definitiva de cara a la materialització de l’aparcament de Punta Nati i, d’aquesta manera, donar una correcta solució a les demandes ciutadanes i als problemes que, durant la temporada alta, pateixen tant residents com visitants.

En relació amb l’ordenació del territori, cal destacar que el Pla Especial d’Aparcaments i el Pla Especial de l’ANEI Me-1 prevaldran damunt d’aquesta declaració d’interès general quan s’aprovin en un futur.


Maó, 14 de març de 2017

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Departaments
Mobilitat
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS