Notícies i actualitat

El Consell Insular i l'Ajuntament des Castell han col·laborat per fer realitat la recuperació de la continuïtat del Camí de Ca les Floris

Data : 10/06/2013

La col·laboració entre la Conselleria de Mobilitat i Projectes del Consell Insular de Menorca i l'Ajuntament des Castell amb l'objectiu de recuperar la continuïtat del Camí de Ca les Floris, pròxim al polígon industrial d'aquesta població, ha donat fruits i ja és una realitat.

Aquest camí rural va quedar tallat quan es va ampliar en el seu moment el traçat de la carretera Me-4, que comunica es Castell amb el seu polígon industrial, amb la finalitat de superar un canvi de rasant.

Ara els responsables de Mobilitat i Projectes del Consell Insular i la batlia des Castell han treballat colze a colze en un projecte perquè els ciutadans puguin tornar a poder recórrer aquest camí en la seva extensió salvant la carretera de connexió entre es Castell i el polígon. Els treballs van començar a mitjan mes d'abril d'enguany.

Concretament, s'ha ampliat en un metre la zona de domini públic lateral de la carretera. L'Ajuntament ha aconseguit en converses que la propietat d'una zona per on passa aquest camí cedeixi un espai per habilitar un pas als ciutadans; mentre que Mobilitat i Projectes s'ha encarregat de desplaçar la paret seca, col·locar-hi baranes i marcar un pas de vianants per augmentar la seguretat.

«El nostre objectiu és anar fent feina per recuperar la important xarxa de camins rurals que té Menorca perquè siguin utilitzats per residents i visitants», explica el conseller de Mobilitat i Projectes, Luis Alejandre.

Per la seva part, el batle des Castell, Luis Camps, assegura que «és feina de l'Ajuntament fer totes les gestions oportunes perquè els habitants d'aquesta població i la gent que ens visita puguin gaudir d'aquest camí».

Maó, 10 de juny de 2013

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS