Notícies i actualitat

El circuit d’escriptors ja està operatiu

Data : 10/03/2017

Un dels programes d'actuació del Pla de Suport a autors literaris de Menorca (SALM), aprovat pel Ple del Consell Insular de Menorca el passat dia 23 de gener de 2017, és el “Circuit d'escriptors”. Aquest programa consisteix en una retribució econòmica als autors literaris de Menorca que participin en una activitat sol·licitada per una entitat.

Aquesta sol·licitud s'ha de fer via telemàtica, de manera molt senzilla, a través de les pàgines webs del Consell Insular de Menorca o de la Xarxa de Biblioteques de Menorca i en un termini màxim de 20 dies, abans de la celebració de l'activitat.

Us informam que per accedir als tràmits des de la pàgina web del Consell (http://www.cime.es) cal anar a l’enllaç http://www.cime.es/GesServeis/Gestion.aspx?IDGESTION=990100857

Mentre que des de la pàgina web de la Xarxa de Biblioteques (http://www.bibliomenorca.net), cal anar a la secció ‘Menorca edita’ / Circuits d'escriptors (Pla SALM).

L'edicte del Pla SALM es pot consultar a:

http://www.cime.es/documents/docs/cultura/1548EDICTE/REV0.pdf


Maó, 10 de març de 2017

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Departaments
Cultura i Educació
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS