Notícies i actualitat

La Simfònica presenta els 4 concerts de temporada a Menorca

Data : 09/03/2017

L'Orquestra Simfònica de les Illes Balears ha presentat avui la programació de 4 concerts amb els quals fa arribar fins a Menorca la seva Temporada des del març fins al juny.

D'aquesta manera es continuen desenvolupant els objectius marcats per la Conselleria de Transparència, Cultura i Esports de fer arribar la Simfònica arreu de les Illes Balears. Tot i mantenir-se connectada a Menorca gràcies a la programació d'òperes i a les relacions amb els Amics de s’Òpera i el Teatre Principal de Maó, fa més de 10 anys que l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears no presentava una programació pròpia a Menorca, a banda de les òperes. Conjuntament amb els Amics de s’Òpera de Maó, la Simfònica recentment hi ha fet Falstaff.
 
La programació de la Simfònica a Menorca que s'ha presentat avui és de març a juny i inclou 2 concerts simfònics i 2 concerts de música de cambra. Els dos concerts simfònics es faran al Teatre Principal de Maó (17 de març) i a la Catedral de Ciutadella (26 de maig). Aquests dos concerts són propis de la Temporada Simfònica que l’Orquestra fa a l’Auditòrium de Palma. Els dos concerts de cambra es faran a la Casa de Cultura de Ciutadella (18 de març) i a l’Auditori de Ferreries (3 de juny).

Miquel Maria, conseller de Cultura i Educació, ha agraït l’impuls de la gerència de l’OSIB i a tot l’equip de la Conselleria de Transparència, Cultura i Esports del Govern de les Illes Balears per tal que la programació l’orquestra arribi a l’illa de Menorca i que ja des del 2016 hagi suposat el retorn de l’OSIB en l’àmbit cultural. “Una presència que malauradament s’havia reduït en els últims anys”
 
Per la seva banda, Mar Rescalvo ha agraït la implicació de l’Ajuntament de Ciutadella, el Teatre Principal de Maó, l’Auditori de Ferreries i el Bisbat de Menorca que “contribueixen oferint-nos espais on programar les nostres propostes”.  “Des del principi un dels objectius a assolir per l’OSIB és que sigui l’orquestra de totes les Illes Balears”, ha dit. La gerent ha subratllat que s’ha engegat un sistema de preus especials per als estudiants del conservatori i de les escoles de música de Menorca que podran gaudir dels dos concerts simfònics (de dia 17 de març i 3 de juny) a un preu de 5 euros. “A més, els menors de 16 anys poden assistir acompanyats per dues persones, per la qual cosa, una família de tres persones podrà gaudir d’un concert a un preu total de 15 euros”.
 
L’acte de presentació ha comptat amb l’assistència de la gerent del Teatre Principal de Maó, Àngela Vallés; el primer tinent de batle de l’Ajuntament de Ciutadela, Josep Juaneda; i la gerent de l’Auditori de Ferreries, Francina Moll. Tots tres han coincidit en l’oportunitat que representa per a Menorca poder comptar amb una programació sòlida a càrrec de la Simfònica. 

De cara a la propera temporada, la programació serà anual, de setembre de 2017 a setembre de 2018.

Maó, 9 de març de 2017

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Departaments
Cultura i Educació
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS