Notícies i actualitat

Jornades “Introducció a la identificació de menors víctimes de tracta d'éssers humans i menors en situació d'explotació sexual”

Data : 08/03/2017

Us informam que avui i demà tindrà lloc la formació prevista en el marc dels objectius plantejats en el “Pla d'abordatge situacions d'explotació sexual infantil”, organitzat per la Direcció General de Menors i Famílies de la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació de Govern de les Illes Balears. Aquesta formació està dirigida a equips tècnics que la puguin fer servir per a l'avaluació i tractament d'aquests casos.

Hi ha inscrites 11 persones, totes elles professionals del Servei Insular de Família depenent del Departament de Benestar Social i Família del Consell Insular de Menorca.


Els dies 30 i 31 de març, des de la Direcció General de Menors i Famílies del Govern de les Illes Balears, juntament amb el Departament de Benestar Social i Família del Consell Insular de Menorca i amb la col·laboració de la Fundació Amaranta, s'han organitzat les Jornades “Introducció a la identificació de menors víctimes de tracta d'éssers humans i menors en situació d'explotació sexual”. Les jornades tindran lloc a la Sala de Plens del Consell Insular de Menorca.

La participació és gratuïta i està oberta a totes les persones que treballin en l’àmbit de l'atenció a la infància i adolescència o bé que estiguin interessades a aprofundir en aquest tema.

S'acceptaran inscripcions fins dia 20 de març.

Per a més informació podeu trucar al 971 36 12 12 o al 971 35 70 24.
Persones de contacte (Lourdes Pons, Matilde Ropero o Daniel Torres)

Maó, 8 de març de 2017

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS