Notícies i actualitat

Presentació de les línies de suport del Consell Insular a la creació i promoció cultural 2017

Data : 08/03/2017

El Departament de Cultura i Educació del Consell Insular de Menorca va convocar ahir al Centre de Convencions des Mercadal una trobada amb les entitats culturals, els professionals i els representants del sector cultural de Menorca per explicar les principals línies de suport del Consell a la creació i promoció cultural per a l’any 2017.

En aquesta sessió, a la qual hi va assistir el conseller Miquel Àngel Maria i diversos tècnics del Departament de Cultura, es va explicar el funcionament i les novetats de les convocatòries i programes que en aquest moment ja estan en marxa: convocatòria d’ajuts a les entitats culturals, Programa Menorca Música i Teatre, suport genèric a l’edició en català, i el nou Pla de suport als autors literaris de Menorca (Pla SALM).

Així mateix, es va informar de tres noves línies d’actuació que es desplegaran al llarg de 2017: Pla de foment de les arts escèniques, Suport a la creació en arts visuals, i Suport a la producció audiovisual. Finalment, es van donar indicacions sobre les línies de suport a l’intercanvi entre illes i a la projecció exterior de la cultura, que duu a terme el nou ILLENC, Institut per la Llengua i la Cultura de les Illes Balears, la nova entitat pública del Govern de les Illes Balears que agafa el relleu de l’Institut d’Estudis Baleàrics.

El Departament de Cultura i Educació de Consell Insular de Menorca destinarà enguany, al conjunt d’aquestes iniciatives, un pressupost total de 285.000€, xifra que representa un increment del 32% respecte a l’any anterior, i un 58% més que fa dos anys.

Maó, 8 de març de 2017

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
foto
Departaments
Cultura i Educació
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS