Notícies i actualitat

Més d'un milió de passatgers utilitzen anualment l'Estació d'Autobusos de Maó

Data : 06/06/2013

La Conselleria de Mobilitat i Projectes del Consell Insular de Menorca executa la tasca de pintar les parets exteriors de l'Estació d'Autobusos de Maó, infraestructura que, segons fonts de la mateixa Conselleria, utilitza anualment més d'un milió de passatgers. De fet, el 2012, més de 2,6 milions de persones van usar el transport públic a l'illa.

Aquesta actuació inclou les façanes exteriors de l’estació d’autobusos, les andanes, la cafeteria, les xapes i les estructures metàl·liques. També es preveu fer-hi petites tasques d’obra. Amb l’objectiu de minimitzar, en la mesura que sigui possible, les molèsties als usuaris i als concessionaris d’autobusos, s’utilitzen mitjans auxiliars, com ara plataformes de bastida, i mitjans elèctrics en substitució dels de combustió a fi d'evitar renous.

Aquestes feines se sumen a les que ja s’han dut a terme a l'estació al llarg de l’any, com són la millora dels paviments (50.000 euros), la neteja de sòls exteriors (3.000), la pintada interior (3.500) i el poliment dels paviments interiors (2.500).

També s’ha adjudicat la concessió del bar de l’estació a Integra Hoteles, empresa que explotarà aquest equipament –presumiblement en el termini de dues setmanes– per un cànon anual de 14.500 euros.

El Consell Insular ha signat, així mateix, un acord amb l’Ajuntament de  Maó perquè aquesta administració instal·li un punt d’informació ciutadana electrònic dins l'estació.

Tant per part de la Conselleria de Mobilitat i Projectes com de l'Ajuntament de Maó l’objectiu és millorar al màxim una infraestructura tan utilitzada com és l’estació d’autobusos.

Maó, 6 de juny de 2013

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS