Notícies i actualitat

El Fòrum de la Immigració es reunirà com a mínim dues vegades per any

Data : 05/06/2013

Ahir dimarts 4 de juny es va tornar a reunir a la seu del Consell Insular de Menorca de la plaça Biosfera el Fòrum de la Immigració com a òrgan consultiu adscrit al Departament de Benestar Social i Joventut, l’objectiu del qual és promoure i facilitar la participació, consulta i diàleg de totes les institucions i entitats implicades en el procés de la integració social dels immigrants que viuen a l’Illa.

La reunió va estar presidida per la consellera de Benestar Social i Joventut, Aurora Herráiz. Les principals tasques d’aquest Fòrum són la posada en comú d’idees, coordinació de programes, detecció de problemàtiques, lluita contra el racisme i xenofòbia, el disseny de propostes i elaboració d’estudis sobre la situació dels immigrants a Menorca.

En formen part la conselleria de Treball, el Govern balear, la Direcció Insular de l’Administració General de l’Estat a Menorca, els ajuntaments, Ib-Salut, sindicats, organitzacions empresarials, associacions d’immigrants, ONG’s i el Fons Menorquí de Cooperació.

Després d’estar anys sense reunir-se, es torna a posar en marxa aquest fòrum de debat i participació que a la vegada forma part del Fòrum de la Immigració de les Illes Balears, el qual té previst convocar una reunió en els propers mesos a Mallorca.

Durant aquesta trobada es van plantejar diferents propostes i problemàtiques per part de diferents associacions d’immigrants, ajuntaments, Càritas, IB-Salut i Govern balear. També es va acordar augmentar la seva periodicitat perquè, almenys, es pugui reunir dos cops a l’any.

Maó, 5 de juny de 2013

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS